Geen afbeelding ingesteld

Keenol Power Clean 10L

Originele prijs€52,50
Verkoopprijs: €47,50
Keenol Power Clean geschikt voor het reinigen van gelakte en ongelakte voorwerpen, vloeren, machines etc
Beschrijving
Keenol Power-Clean is geschikt voor het reinigen van gelakte en ongelakte voorwerpen, vloeren, machines, , kranen, machineonderdelen, precisie, onderdelen in iedere industrie. Garages, tankschepen, pompstations, bakkerijen, levensmiddelenindustrie enz. Ook te gebruiken voor Zuig-Schrob Machines (houd mengverhoudingen aan zoals vermeld 1:10-1:20)
Bijzonder toepassing: Voor het reinigen van dekkleden, dieselolievlekken, rubberdoek en als vervanging voor ammoniak.

Power-Clean is een krachtig water oplosbaar veilig product, biologisch afbreekbaar en alkalisch ingesteld voor een snelle efficiënte verwijdering van vet, vuil, koolstof olie, brandschades, roet, nicotine aanslag en andere hardnekkige vervuilingen in talloze toepassingen. heeft geen nadelige invloed op de werking van olie-afscheiders. Laag schuimend, kleurloos en ongeparfumeerd.

EIGENSCHAPPEN

  • Niet spuiten op ruiten, spiegels en brilglazen

TOEPASSING

Deze industrieel reiniger is ideaal voor het reinigen van dekkleden, dieselolievlekken, rubberdoek en als vervanging voor ammoniak. Ideaal voor het reinigen van garagevloeren, tankschepen, pompstations en andere bedrijfspanden. Voor het reinigen van garagevloeren/loodsvloeren is het een ideaal reinigingsproduct in combinatie met een zuigschrobmachine. Niet spuiten op ruiten, spiegels en brilglazen. Vorstvrij bewaren.

GEBRUIK

Normale vervuiling – 1 :20:
Voor deuren, meubilair, luxaflex, RVS, kunststoffen, tegels, vlekken op textiel, wastafels, douches, vloeren, Bestrating etc.

Zware Vervuiling – 1:10:
Voor ontvetting van zwaar bevuilde onderdelen, machines, kranen, machineonderdelen, Container/Heftruck, Opleggers, Tankstation Beton-Rubber Tegels, Scheepsdek, verwijdering van rubber strepen, oude waslagen, hardnekkige fruitvlekken, vuilnisemmers, toiletten, enz.

Extreme vervuiling:
Het beste resultaat wordt verkregen als men een K-006 oplossing verneveld op het te reinigen oppervlak en dan direct afneemt met een vochtige doek en of afspuiten met een hogedrukreiniger.

LET OP:

Niet spuiten op ruiten, spiegels en brilglazen.

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief