Geen afbeelding ingesteld

Cartec Wasset

Originele prijs€29,95
Verkoopprijs: €25,46
Complete set om uw auto van buiten en van binnen te reinigen
Beschrijving

Wordt het tijd om uw auto eens flink onder handen te nemen? Gebruik dan de Cartec Was set, deze set biedt alle middelen om uw auto gemakkelijk en snel er weer goed uit te laten zien. De Cartec Was Set bevat een Cartec Shampoo om de auto helemaal te reinigen. De actief werkende shampoo in de Cartec Was Set zorgt tevens voor een glanzend resultaat. De Cartec Velgenreiniger gebruikt u vervolgens om de velgen grondig te reinigen. De Cartec Velgenreiniger verwijdert moeiteloos remstof, vuil en vet van uw velgen. Tot slot kunt u voor de hardnekkige vlekken op uw lak maar ook voor uw interieur de Cartec Allesreiniger gebruiken. De Cartec Allesreiniger verwijderd moeiteloos hardnekkige vlekken. U kunt de Cartec Allesreiniger gebruiken op uw lak, kunstof delen en het plafond. 
 
Inhoud van de Cartec Was set:
 
Cartec Shampoo


De Cartec Shampoo is een actief schuimende en reinigende autoshampoo met een waterafstotend effect. Een speciale combinatie van wasactieve stoffen zorgt voor een goede reiniging en een waterafstotende laag. Bij het afspoelen van uw auto spoelt het water meteen van de auto af waardoor droog-zemen bijna overbodig wordt. Splash shampoo geeft een diepe glas aan uw lak. 

Cartec Velgenreiniger

Cartec Velgenreiniger is een zeer sterke velgenreiniger. Cartec Velgenreiniger verwijdert moeiteloos en snel remstof en vuil van de sterk verontreinigde velgen.

Cartec Allesreiniger


Cartec Allesreiniger is een sterk geconsentreerd reinigingsproduct.Het verwijdert nicotine aanslag, vliegen, boomhars, olie, vet en sterk vuil. Cartec Allesreiniger is een ideaal product om zowel de binnen- als de buitenkant van de auto ermee schoon te maken. Cartec Allesreiniger verwijdert moeiteloos nicotine van uw plafond en van vele kunststof delen. Ook ideaal om insecten van uw auto of motorfiets te verwijderen. 

En een Jumbo spons.

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief