Geen afbeelding ingesteld

Dipp 03 industriele ontvetter 1 liter

Verkoopprijs: €14,99
Beschrijving

Professioneel sterk geconcentreerde dieptereiniger die alle vetten, oliën en vuilresten op een veilige en snelle manier oplost en verwijdert van harde en gladde oppervlakken zoals inox (RVS), metaal, kunststof, plastiek, hout, glas, tegels en stenen. Uitermate geschikt voor het reinigen van garages, fabrieken, industriële werkruimtes, machines en motoren.

Dipp kan tevens gebruikt worden voor het reinigen van roetfilers.

Dit product is eveneens ideaal voor het voorbereiden van schilderwerken.

Met DIPP N°03 volstaat 1 product voor een tal van toepassingen.

Gebruiksaanwijzing en dosering

Te verdunnen met water in de verhouding 1/2 tot 1/40. Voor hardnekkige vervuilingen is het aangeraden om het product de eerste maal sterk geconcentreerd te gebruiken. Oplossing enkele minuten laten inwerken, reinigen met een spons en daarna goed spoelen met water. DIPP N°03 werkt nog efficiënter met warm water en op warme oppervlakken (50-70°).

Product compatibiliteit

Het product mag echter niet in aanraking komen met koper, messing, aluminium, rubber en natuursteen.

Milieu . Wetgeving . Normen

- De oppervlakteactieve stoffen in dit preparaat voldoen aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid zoals vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia.

- DIPP N°03 voldoet aan de regelgeving inzake reinigingsproducten voor materiaal en voorwerpen die in aanraking komen met voedingswaren.
Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief