Meguiars Brilliant Solutions Wheel Polishing Kit

Verkoopprijs: €39,95
Korting
Meguiars Brilliant Solutions Wheel Polishing Kit
Beschrijving Met Meguiar's Brilliant Solutions Wheel Polishing Kit is het een simpele klus om je velgen weer schoon en glanzend te krijgen, ongeacht de vorm of grootte van je velgen!
De kit bevat de DynaCone Polishing Tool die vrijwel overal bij kan, All Metal Polish en DynaCone Cleaning Solution.
Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om je ongelakte velgen te polijsten.
De DynaCone Polishing Tool kan alle vormen velgen aan en All Metal Polish polijst veilig alle metalen. En ben je klaar met de klus? Dan reinig je de DynaCone met de DynaCone Cleaning Solution.  
De DynaCone Polishing Tool heeft een smalle punt aan het einde voor het polijsten van smalle spaken en gleuven. Het bredere deel van de conus is ideaal voor breder uit elkaar staande spaken en de zijkant is ideaal voor de zichtzijde van de velg. De conus is gemaakt van zeer duurzaam, hoogwaardig polijstschuim. Het gaat makkelijk in kiertjes maar scheurt niet tijdens het terughalen. De metalen as buigt niet door onder druk en heeft een kunststof huls die hittebestendig is, zodat het metaal niet kan krassen. De DynaCone Polishing Tool werkt op een (accu)boormachine.  

All Metal Polish. Verwijder krasjes, vlekken, remstof en oxidatie van metalen velgen met Meguiar's All Metal Polish.
Geeft een mooie glans terwijl het reinigt. Deze formule is speciaal geschikt voor gebruik in combinatie met de DynaCone Polishing Tool.
All Metal Polish blijft vloeibaar om buffermarks te voorkomen.  

DynaCone Cleaning Solution. Als je velgen weer spic en span zijn, maak je de DynaCone Polishing Tool weer schoon met dit speciaal samengestelde reinigingsmiddel. Verwijdert geweldig remstof en vet uit het foam zodat je DynaCone de volgende keer weer net zo goed werkt als nu.  

Deze kit bevat: DynaCone polijstconus met metalen bevestigingsas All Metal Polish 118ml. DynaCone Cleaning Solution 118ml.  

Let op: Deze kit is NIET geschikt voor (blank) gelakte velgen!

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief